ZENIT CONSULT A/S blev etableret i 1997 og ledes af Michael Willumsen. Vi har fra starten set det som vores kerneforretning at finde den helt rigtige konsulent af rette kvalitet, hvad angår både menneskelige og faglige kompetencer til en given opgave. Vi har både rådgivende og udførende konsulenter indenfor mange forskellige brancher. Med mere end 20 års erfaring i branchen betragtes vi i dag som et af landets førende konsulenthuse.

ZENIT CONSULT har fokus på det danske marked og er ikke til stede udenfor Danmarks grænser. Vi har hovedkontor i Taastrup, tæt på København, og et kontor i Randers.

ZENIT CONSULT har oprindeligt sit udspring i den finansielle sektor, hvor størstedelen af den oprindelige ledelses egne IT-kompetencer og erfaringer er grundlagt. I takt med efterspørgslen på erfarne konsulenter også fra andre sektorer igennem årene, har ZENIT CONSULT opbygget en database med mange andre kompetencer og erfaringer.

Det betyder, at vi i dag, ud over den finansielle sektor, også har kunder bl.a. i den offentlige sektor, energisektoren, detailsektoren, universitetsverdenen og a-kasser.

Samarbejde

ZENIT CONSULT er en værdibaseret virksomhed. Vi lægger vægt på et tillidsfuldt samarbejde med både vores kunder og konsulenter, hvor; ’en aftale er en aftale’, åbenhed, ærlighed, god forretningsmoral og etik er i højsædet. Dette medvirker til at skabe de lange gode kunde- og konsulentrelationer, til fordel for alle parter.

Vores første kunder fra 1997 og ’98 er stadig kunder hos os, hvilket vi er meget stolte af. De lange relationer er den vigtigste hjørnesten i vores arbejde. Som noget unikt for virksomheder som vores, har vi en årelang tilknytning til vores konsulenter, også dem der er freelance. Vi har således dokumenteret samarbejde med mere end 68 konsulenter, der har været hos os i over 12 år.

Vi sørger for løbende at vedligeholde og videreudvikle konsulenternes faglige og personlige kompetencer, hvilket også er med til at knytte konsulenterne tættere til ZENIT CONSULT. Vi bevarer derfor en lang relation til vores konsulenter, hvilket giver godt kendskab til konsulenterne og deres kompetencer – og ikke mindst loyalitet. Dette mener vi er altafgørende.

Vores mission

  • Vi vil være vores kunders foretrukne samarbejdspartner og hver gang indfri deres forventninger
  • Vi vil være med til at sætte standarden for tidens konsulenter
  • Vi vil være et forbillede for andre selskaber i vores behandling af kunder og konsulenter

 

Vi påstår, at en freelancekonsulent fra ZENIT CONSULT tilfører mere værdi til kunden end den samme konsulent købt fra én af vores konkurrenter. Det er en vovet påstand at komme med. Men vi tør sige det, fordi vi grundigt plejer, udvikler og kvalitetssikrer vores konsulenter og deres arbejde.

Vores filosofi er nemlig, at konsulenterne yder et bedre stykke arbejde, når virksomheden bag dem er klar til at støtte dem 100 procent. Og det gør ZENIT CONSULT.

Hvorfor navnet ZENIT CONSULT?

ZENIT CONSULT udspringer af ordet zenit, der definerer punktet på himmelkuglen, der er lodret over observatøren. Det modsatte punkt – altså gennem jordens centrum lodret under observatøren og 180° modsat retningen til zenit – kaldes nadir. Himmelsfæren (himmelkuglen) er en tænkt kugleskal med Jorden i centrum. Da de fleste himmellegemer er meget langt væk, ser det ud som, de sidder på en kugleskal med jorden i centrum. Med andre ord er ZENIT CONSULT altid lige over dig – og du – i centrum af vores univers.