Scaled Scrum Master

Dette kursus henvender sig til dig, som er certificeret Scrum Master. På kurset vil du få en introduktion til Scrum, med fokus på rollen som Scaled Scrum Master. Som Scaled Scrum Master har du ansvaret for at koordinere aktiviteterne mellem flere Scrum teams og sikre en jævn og succesfuld levering af projektets produkter.

Aften/online undervisning på følgende datoer:

17. september (ZENIT HQ)
19. september (online)
24. september (online)
25. september (ZENIT HQ)

Klik her for fuld kursusbeskrivelse (PDF)

Scaled Scrum Product Owner

Dette kursus henvender sig til dig, som er certificeret Product Owner. Kurset giver dig en grundig gennemgang af Scrum på program- og porteføljeniveau, med særligt fokus på rollen som Scaled Scrum Project Owner. Som Scaled Product Owner har du ansvaret for den løbende prioritering af krav og styre product backlog for det samlede projekt.

Aften/online undervisning på følgende datoer:

7. oktober (ZENIT HQ)
9. oktober (online)
21. oktober (online)
23. oktober (ZENIT HQ)

Klik her for fuld kursusbeskrivelse (PDF)

Leading SAFe 4.6

Lær om SAFe® og bliv klædt på til at arbejde agilt og effektivt i større programmer. Forstå hvordan de tre niveauer i SAFe – Team, Program og Portfolio – spiller sammen og understøtter hinanden. Få den pragmatiske og erfaringsbaserede vinkel på, hvordan man får SAFe til at fungere i en udviklingsorganisation.

Kurset er for alle, som har arbejdet med Scrum og Agile i nogen tid, og som nu brænder for at drive det videre.

Weekendundervisning

26.-27. oktober (ZENIT HQ)

Klik her for fuld kursusbeskrivelse (PDF)

DevOps

På dette kursus vil du få en DevOps certificering af højeste kvalitet og i et effektivt format. Kurset indeholder den nyeste viden, de nyeste principper og værktøjer indenfor DevOps. Undervisningen vil veksle mellem oplæg, diskussion og certificeringsforberedende øvelser og spørgsmål.

Aften/online undervisning på følgende datoer:

7. november kl. 17-21 (ZENIT HQ)
11. november kl. 19-21 (online)
12. november kl. 19-21 (online)
13. november kl. 19-21 (online)
14. november kl. 19-21 (online)
19. november kl. 17-21 (ZENIT HQ)

Klik her for fuld kursusbeskrivelse (PDF)

Om vores kurser

ZENIT Consult udbyder relevante kurser til såvel konsulenter som kunder. Alle kurser afholdes uden for normal arbejdstid, så du har mulighed for at passe dit arbejde uforstyrret. Derudover afholdes alle kurser til en fordelagtig pris på hovedkontoret i Taastrup, Dybendalsvænget 2.

Vi samarbejder altid med kompetente undervisere, som både har praktisk erfaring og teoretisk viden, så du som kursist kan opnå størst muligt udbytte. Der vil i forbindelse med de fleste kurser være mulighed for at blive certificeret efterfølgende. Såfremt du har ønsker eller forslag til fremtidige kurser, er du altid velkommen til at kontakte os på ssc@zenit.dk.