Topdanmark henter dygtige it-kræfter

ZENIT CONSULT leverer kompetente udviklere med forretningsforståelse

“Vi får altid kompetent rådgivning og professionel eksekvering fra ZENIT CONSULT. Og vi er aldrig bange for, at konsulenterne pakker tingene ind i stedet for at sige dem ligeud. Det har for os en stor værdi, for vi vil langt hellere have en ærlig og klar rådgivning,” siger kompetenceleder Marlene Fauerholdt Jensen fra Topdanmark.

Topdanmark har samarbejdet med it-konsulenthuset ZENIT gennem mange år, og senest har forsikringsselskabet arbejdet tæt sammen med udviklere fra ZENIT om et nyt liv- og pensionssystem.

”Projektet kræver ikke kun, at konsulenterne er dygtige til at kode og udvikle, det er mindst lige så vigtigt, at de kan sætte sig ind i en kompliceret forretning. Og selvom det en kompleks opgave, oplever jeg, at konsulenterne klør på med krum hals,” fortæller Marlene Fauerholdt Jensen.

Hvorfor købe konsulenter udefra?

Hos Topdanmark har man god erfaring med at bruge eksterne konsulenter, når der er brug for det, og forsikringsselskabet har mange gode råd i forhold til samarbejdsprocessen og valget af den rigtige konsulent.

“En god tommelfingerregel er, at konsulenten skal være god til at lytte og ikke blot komme med en masse forudindtagelser på baggrund af erfaringer fra tidligere opgaver. En fælles forståelse af opgaven, tillid til konsulenten og selvfølgelig en skarp hjerne er alfa omega for os.”

Det er altså ikke kun konsulentens værktøjskasse, der skal være i orden, fortæller Marlene og fremhæver sociale kompetencer, som en nødvendig egenskab for gode resultater:

”Det er enormt vigtigt, at vi har fat i et menneske, der har evnen til at få andre med sig, og som vores medarbejdere vil synes godt om. Og her kan jeg varmt anbefale de konsulenter, som vi har hentet ind fra ZENIT CONSULT – det har jeg faktisk allerede gjort op til flere gange,” afrunder Marlene Fauerholdt Jensen fra Topdanmark.


Om Topdanmark

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab med over en million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer