PensionDanmark

Vi kan stole på hinanden og har et godt og uformelt samarbejde

I forbindelse med et større platformsskifte til Azure cloud havde PensionDanmark brug for mange ekstra it-specialister for at kunne færdiggøre projektet inden for den ønskede tidsramme.

Derfor valgte IT-direktør Peter Juncker at tilknytte en række eksterne konsulenter, hvoraf en del kom fra ZENIT CONSULT.

”Projektet blev gennemført på lidt under to år, og det ene år kørte vi med dobbelt bemanding, fordi vi ønskede at komme hurtigt i mål,” siger PensionDanmarks IT-direktør Peter Juncker.

Han vurderer, at hvis der ikke var kommet hjælp udefra, havde det nok taget dobbelt så lang tid at gøre projektet færdigt.

Erfarne folk

”Vores erfaring med Zenit er, at de kender vores forventninger til, hvilke kompetencer vi ønsker.

”De prøver aldrig bare at levere en konsulent, der rent fagligt kun lige kan slæbe sig igennem, eller som ikke passer til vores virksomhed,” siger Peter Juncker.

Han vurderer, at konsulenter fra ZENIT CONSULT ofte er den erfarne type, der er god til at håndtere teknisk svære problemstillinger og kan fordybe sig i integrationslagene i en løsning.

”Den slags udviklere vil man gerne bruge, når der er tale om teknisk krævende opgaver, eller når man har brug for løsninger, hvor oppetid og stabilitet har højeste prioritet.” anfører han.

Mange af ZENITs konsulenter kommer desuden med erfaring fra den finansielle sektor.

”De ved, at når man udvikler løsninger til et pensionsselskab, er der nogle regler for governance og compliance, som skal overholdes. Det kommer ikke bag på dem. Jeg synes, det er fornuftige og selvkørende mennesker, der kommer ud til os,” siger Peter Juncker.

Faste samarbejdspartnere

Vi har gennem mange år brugt ZENIT CONSULT. Vi har ikke nogen decideret rammeaftaler, men vi spørger som regel dem og et par andre konsulenthuse, når vi har brug for ekstra mandskab, fortæller Peter Juncker.

Samarbejdsformen er meget uformel og fungerer godt. Det er et godt samarbejde, hvor vi kan tale om de udfordringer, der eventuelt kan opstå i forhold til en konsulent. Ligesom vi har en åben dialog, hvis nogen af de kommercielle ting skal justeres.

”Fordi de kender os så godt og forstår vores forretning, kan de scanne markedet for os og finde de rigtige konsulenter, som passer til vores behov.”

”De fleste gange har ZENIT kunnet finde de rette folk. Og vi lander som regel også på et prisniveau, som begge parter finder rigtigt og kan leve med,” siger Peter Juncker.

Ved at samarbejde med et konsulenthus som ZENIT CONSULT får vi nem adgang til ekstra ressourcer og til kompetencer, som vi ikke selv umiddelbart råder over. Det er med til at gøre os i stand til hurtigere at gennemføre transformationer.


Om PensionDanmark

PensionDanmark er med over 660.000 medlemmer Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer