Købstædernes Forsikring:

Superskarp arbejdshest

Med en ZENIT-projektleder ved roret er Købstædernes Forsikring ved at være nået i mål med et komplekst konverteringsprojekt, hvor tre it-systemer er blevet til ét.

Købstædernes Forsikring har gennem de sidste to år samarbejdet med ZENIT CONSULT om et stort konverteringsprojekt. For at komme sikkert i mål med den komplekse opgave, hyrede de en projektleder fra ZENIT, der var skræddersyet til opgaven.

”Vi har hentet ekstern hjælp, fordi vi simpelthen ikke havde specifik ekspertise inden for datakonvertering. Og det har været rigtig godt. Konsulenten fra ZENIT er en sand arbejdshest. Hun er superskarp, dedikeret og har værktøjskassen i orden,” siger chef Heidi Bjarnø Hagman for Forretningsudvikling og IT hos Købstædernes Forsikring.

Udover at styre projektet med sikker hånd, har Købstædernes Forsikring oplevet hende som en inspirator for andre i teamet:

”Vi har lært meget om god projektledelse og datakonvertering. Hun har på mange måder været et forbillede. Projektet er forløbet upåklageligt, selvom det har været kompliceret og udfordrende undervejs. Konsulenten ved, hvad hun taler om, og sætter gerne sit hus på spil, hvis hun føler sig sikker i hendes sag,” fortæller Heidi Bjarnø Hagman med et smil.

En del af noget større

Hos ZENIT er det en dyd for virksomheden at tilbyde de dygtigste konsulenter på markedet. Hovedkontoret følger løbende op på de konsulenter, der er i marken, og man står altid klar med et solidt bagland til gavn for både konsulent og kunde. Og netop det, har Købstædernes forsikring oplevet.

”For mig kendetegner ZENIT seriøsitet og tilgængelighed. De viser interesse for virksomheden, og for mig som kunde er det betryggende at vide, at de har et beredskab af dygtige personer bag i kulissen, som alle har stor ekspertise inden for den finansielle sektor,” forklarer Heidi Bjarnø Hagman.

Ville gøre det igen

”Samarbejdet har været problemfrit. Får vi et specifikt behov i en tidsbegrænset periode, vil jeg ikke holde mig tilbage for benytte en konsulent fra ZENIT igen. Jeg kan varmt anbefale konsulenthuset,” afslutter Heidi Bjarnø Hagman fra Købstædernes Forsikring.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer