IST & ZENIT CONSULT

Hånd i hånd gennem 15 år

Stig Korgaard har samarbejdet med ZENIT CONSULT i over et årti. Stig er administrerende direktør for IST, som er anerkendt inden for udvikling og salg af software til skoler og daginstitutioner, og han har gennem de sidste 15 år sværget til at bruge eksterne it-professionelle fra ZENIT, når forretningen har behov for specialiseret viden.

Quotee”Tilbage i 2000, da jeg arbejdede for it-huset CapGemini, udviklede jeg et netværk af underleverandører. Det blev ZENIT en del af blandt tre andre konsulenthuse. Vi havde mellem 40-50 konsulenter tilknyttet til at udføre komplekse datakonverteringsprojekter, og med ZENITs fleksibilitet, ekspertise og evne til at samarbejde endte det faktisk med, at det var dem, som leverede det meste. Og jeg har brugt dem lige siden,” siger administrerende direktør Stig Korgaard fra IST.

Spidsbelastninger er ikke en belastning

I IST er ekstern arbejdskraft en del af personalestrategien, som giver koncernen mulighed for at være fleksibel.

”Vi er ikke en virksomhed, der kan lide at hyre og fyre for et godt ord. Vi har en god fast base af dygtige medarbejdere, som udgør den største del af vores udviklingsstab, suppleret med eksterne konsulenter som forstærker og tilfører de nødvendige kompetencer. På den måde kan vi løfte vores projekter som planlagt uden at skulle bekymre os om rekruttering af rette kandidater og afskedigelser efter endt projekt,” forklarer Stig Korgaard, IST.

Oversælg ikke varen

Med et kontinuerligt forbrug af konsulenter følger også en masse erfaringer. Og i IST bliver det bemærket, om konsulenten er ægte og lever op til det lovede.

”Der er troværdighed bag, hvad ZENITs konsulenter gør. De leverer ærlig rådgivning og oversælger ikke varen. Jeg har ikke oplevet, at deres CV er pustet op, som jeg har med andre. De er reelle, og det har betydning for, at vi gang på gang anvender ZENITs kompetencer,” siger Stig Korgaard, IST.

Udover høj troværdig har Stig Korgaard bidt mærke i, at ZENIT er god til mandskabspleje. Han mener, det giver en særlig ZENIT-spirit blandt konsulenterne.

”Det er rart at vide, at den næste konsulent også tænker ZENIT. Jeg forventer altid det bedste, og indtil videre har de været suveræne til at matche profiler med opgaver,” slutter administrerende direktør Stig Korgaard fra IST.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer