BRF Kredit har brugt ZENIT CONSULT gennem mere end 10 år

“Vi har brug for en partner, som kender vores behov og kan matche disse behov med de rette kompetencer.

ZENIT CONSULT er én af vores to primære samarbejdspartnere til formidling af IT konsulenter. Vi har løbende brug for konsulenter til både projekter og forvaltning, og skal finde en balance mellem antallet af fastansatte, og antallet af eksterne konsulenter, der skal til for at løse de givne opgaver. Vi har arbejdet sammen med ZENIT i mange år. Både ledelsen og deres konsulenter har stor erfaring med den finansielle sektor. Ud over, at vi får en konsulent med de rette IT-mæssige kompetencer, så får vi også en person, som har erfaring med finanssektoren, hvilket betyder, at konsulenten kan gå mere direkte til arbejdet uden en lang introduktion til branchen. Vi skal samtidig altid se på omkostningerne ved samarbejdet, og jeg føler, at ZENIT leverer værdi for pengene.

Dialogen med ZENIT er meget åben, og for os er kommunikationen en vigtig faktor. Hvis der opstår et problem i relation til én af deres konsulenter, håndterer de altid situationen professionelt og hurtigt. Det er den indstilling, som er med til at cementere et langsigtet samarbejde. Desuden kender ledelsen i ZENIT os og vores løsninger så godt, at de er i stand til at sparre med os og ind imellem komme med forslag til tiltag, hvilket vi naturligvis sætter pris på,” siger IT chef Jens Christian Hansen fra BRF Kredit.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer