Bluegarden:

ZENITs konsulenter inspirerer os

”Konsulenterne fra ZENIT er her først og fremmest for at løse de opgaver, vi giver dem, men de tilfører samtidig en masse gode idéer og nye metoder til vores team. Det er i sig selv et formål med at invitere konsulenter. De lærer fra sig. Konsulenterne fornyer og inspirerer og holder vores egne folk skarpe,” siger system manager Pia Sonne Rasmussen fra Bluegarden.

Inspiration er velkommen, især når man står med ansvaret for Dataløn og MultiLøn og dermed over 750.000 danskeres månedlige løncheck. Bluegarden leverer fuld service omkring deres produkt, men i hjertet af deres forretning står softwaren, og her er nedetid ikke en mulighed.

Quotee”Det, der gør ZENIT oustanding for Bluegarden, er deres fleksibilitet. Når vi oplever at have en flaskehals eller et behov for en specifik kompetence med kort varsel, så kan ZENIT næsten altid løse det. Jeg oplever altid en stor grad af villighed til at løse opgaverne fra ledelsens side,” uddyber COO Per Hviid fra Bluegarden.

Den gode relation vinder i længden

Bluegarden og ZENIT har arbejdet sammen i 14 år, og det mangeårige samarbejde har opbygget en relation, der giver stabilitet.

”Vores samarbejde med ZENIT er fagligt meget stærkt og stabilt. Vi ved, at vi altid får de rette konsulenter ind ad døren. Vi fornemmer også, at ZENIT går efter den lange relation. De misbruger aldrig gunstige konjunkturer. De sigter hellere efter stabilitet og et produkt, man kan regne med,” forklarer COO Per Hviid.

Bluegarden har et ønske om, at en vis andel af virksomhedens arbejdskraft er eksterne konsulenter for at sikre den optimale kombination af konsolideret in-house viden med et friskt pust udefra. Det sætter naturligt nogle krav til kulturen i de forskellige Bluegarden-teams.

Quotee”De faste folk er altid åbne over for konsulenterne. De har lært gennem et langt samarbejde, at det nye syn på opgaven fra ZENIT giver bedre løsninger og en robusthed i vores produkt, som bare gør os endnu bedre. Vores eksterne konsulenter indgår på lige fod med de faste folk her. Der gøres ikke forskel,” siger system manager Pia Rasmussen.

Om Bluegarden

I dag administrerer Bluegarden lønudbetalinger til 20 % af alle lønmodtagere i Sverige, Norge og Danmark og har cirka 65.000 erhvervskunder i de tre lande. Bluegarden hed tidligere Multidata og har over 45 års erfaring inden for håndtering af løn- og HR-forhold.

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Kunder og referencer