Kundelogoer
Bluegarden og ZENIT Consult

Bluegarden og ZENIT Consult

”Vores samarbejde med ZENIT er fagligt meget stærkt og stabilt. Vi ved, at vi altid får de rette konsulenter ind ad døren. Vi fornemmer også, at ZENIT går efter den lange relation. De misbruger aldrig gunstige konjunkturer. De sigter hellere efter stabilitet og et produkt, man kan regne med.”

Per Hviid

COO, Bluegarden

Læs vores historie
Købstædernes Forsikring og ZENIT Consult

Købstædernes Forsikring og ZENIT Consult

”For mig kendetegner ZENIT seriøsitet og tilgængelighed. De viser interesse for virksomheden, og for mig som kunde er det betryggende at vide, at de har et beredskab af dygtige personer bag i kulissen, som alle har stor ekspertise inden for den finansielle sektor.”

Heidi Bjarnø Hagman

It-chef, Købstædernes Forsikring

Læs vores historie
TopDanmark og ZENIT Consult

TopDanmark og ZENIT Consult

“Vi får altid kompetent rådgivning og professionel eksekvering fra ZENIT Consult. Og vi er aldrig bange for, at konsulenterne pakker tingene ind i stedet for at sige dem ligeud. Det har for os en stor værdi, for vi vil langt hellere have en ærlig og klar rådgivning. Projektet kræver ikke kun, at konsulenterne er dygtige til at kode og udvikle, det er mindst lige så vigtigt, at de kan sætte sig ind i en kompliceret forretning. Og selvom det en kompleks opgave, oplever jeg, at konsulenterne klør på med krum hals.”

Marlene Fauerholdt Jensen

Kompetenceleder, Topdanmark

Læs vores historie
BRF Kredit og ZENIT Consult

BRF Kredit og ZENIT Consult

”Vi har arbejdet sammen med ZENIT i mange år. Både ledelsen og deres konsulenter har stor erfaring med den finansielle sektor, hvilket betyder, at konsulenten kan gå mere direkte til arbejdet uden en lang introduktion til branchen.”

Jens Christian Hansen

IT chef, BRF Kredit

Læs vores historie
IST og ZENIT Consult

IST og ZENIT Consult

“Der er troværdighed bag, hvad ZENITs konsulenter gør. De leverer ærlig rådgivning og oversælger ikke varen. De er reelle, og det har betydning for, at vi gang på gang anvender ZENITs kompetencer.”

Stig Korgaard

Administrerende direktør, IST

Læs vores historie
PensionDanmark og ZENIT Consult

PensionDanmark og ZENIT Consult

”Vi er ret specifikke i vores efterspørgsel på projektledere fra ZENIT. De leverer gode bud på kandidater, som passer på den profil, vi søger. Hver gang får vi flere konsulenter at vælge i mellem, som matcher vores krav.”

Peter Juncker

It-direktør, PensionDanmark

Læs vores historie

Book et møde

Hvad enten du har et konkret projekt eller vil drøfte et samarbejde generelt, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde.

info@zenit.dk

Bliv ZENIT-konsulent

Vi søger hele tiden nye konsulenter, så send dit CV til search@zenit.dk, hvis du hører til blandt de dygtigste på dit felt.

Aktuelle konsulentprofiler

Brug for en reference?

Vi sætter dig altid gerne i kontakt med vores eksisterende kunder, hvis du ønsker at høre om andres erfaring med vores arbejde.

Cases og referencer